Welkom bij Van Rangelrooij Automotive

Wij heten u van harte welkom bij van Rangelrooij Automotive. Bij ons vindt u een gevarieerd aanbod occasions van diverse merken en soorten. We zijn u graag van dienst en geven u een eerlijk advies. Mede door een selectieve inkoop proberen we u als klant altijd het best mogelijke te bieden voor een scherpe prijs.

Het is voor veel mensen geen dagelijkse kost om een auto aan te schaffen. Omdat ieder mens andere eisen stelt aan een auto stellen we uw wens centraal. We ontnemen u graag uw zorgen en voorzien u van een gedegen advies. Op deze manier kunt u voortaan weer op pad met een auto die aan uw wensen voldoet.

Welkom bij van Rangelrooij

U kunt bij ons uw auto inruilen wanneer u overweegt een andere aan te schaffen. Mocht u alleen uw auto willen verkopen zonder een andere aan te schaffen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een eerlijk aanbod voor uw auto.

Wij kunnen u van dienst zijn met financiering, garanties en verzekeringen. Bekijk de mogelijkheden op de website of neem contact op voor uw vragen.

Voor onderhoud en reparatie werken wij samen met een vast team technisch specialisten die over de juiste kennis van zaken beschikken. Elke auto verdiend tenslotte goed onderhoud met kwaliteitsonderdelen.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe aanbiedingen? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram.

CONTACTGEGEVENS

Van Rangelrooij Automotive
Industriepark 2B
9351 PA Leek

+31 6 15944740
info@vanrangelrooijtrading.nl

Mogelijk gemaakt door Mobilox