Terug naar overzicht

1957 MG A 1500, gerestaureerd, soft top, spaakwielen

Marge € 34.995,-

€ 34.995,- Marge

11.111 KM Tellerstand
Handgeschakeld Transmissie
1957 Bouwjaar
Benzine
Brandstof
Toon alle specificaties
Benzine 1957 Handgeschakeld 11.111 KM
Financiering aanvragen Verzekeringen vergelijken
Deel deze advertentie:

Specificaties

BTW of Marge Marge
Tellerstand 11.111 KM
Carrosserie Cabrio
Kleur Groen
Bekleding Leder
Interieurkleur Beige
Aantal deuren 2
Aantal zitplaatsen 2
Aantal sleutels 2

Motor en transmissie

Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld 4
Aantal cilinders 4
Cilinderinhoud 1489 cc
Vermogen 53 kW / 72 PK

Beschrijving



In opdracht van een klant biedt van Rangelrooij Automotive u deze schitterende MG A 1500 van 1957.
Het betreft een volledig gerestaureerde auto. De eigenaar heeft deze uit Amerika afkomstige auto in 1999 gekocht als project. Vervolgens duurde het nog zo'n 20 jaar eer hij er aan zou beginnen. De auto is compleet uit elkaar geweest, een echte 'nut and bold' restauratie. Inmiddels is de auto voltooid, maar kan de eigenaar er zelf niet meer in rijden. 
Het frame is volledig gepoedercoat. De body is compleet kaal geweest, volledig hersteld en compleet nieuw gespoten in Britisch Racing Green, toch wel dé kleur voor Britse roadsters. Het contrasteert en combineert op een zeer mooie wijze met het bruin/beige interieur dat ook volledig vernieuwd is. De combinatie geeft de auto een statige en chique uitstraling en is een feest voor het oog. Bodem, wielkasten en alles is professioneel aangepakt en voorzien van goede steenslag coating.
Het lakwerk is zoals men mag verwachten erg netjes. Dit geldt ook voor het chroomwerk en andere details. Verder is er voorzien in prachtige spaakwielen, een kofferrek achterop en een softtop, welke ook volledig nieuw is.
Het originele aankoopbewijs is nog bij de auto aanwezig, zodat de auto ook op kenteken gezet kan worden. Er zijn foto's aanwezig van de restauratie.
Het is een werkelijk schitterende auto die zich in woorden en plaatjes moeilijk vast laat leggen. Dus heb je interesse? Neem dan contact op via 0615944740. Inruil slechts zeer beperkt mogelijk.

Mogelijk gemaakt door Mobilox