Terug naar overzicht

Volkswagen Transporter T3 1.6D Camper, nw. apk, groot bed

Marge € 4.995,-
Deel deze advertentie:

Specificaties

Kenteken
NL
BY64JT
Bouwjaar 1987
BTW of Marge Marge
APK vervaldatum 11-07-2026
Tellerstand 30.000 KM
Breedte (cm) 185 cm
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal zitplaatsen 3
Gewicht 1580 kg

Motor en transmissie

Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Aantal cilinders 4
Vermogen 37 kW / 50 PK

Beschrijving



van Rangelrooij Automotive biedt deze leuke Volkswagen T3 Camper 1.6D aan. Eenvoudig, doch geschikt voor vakantie, festivals, dagjes weg enzovoorts. Deze bus werd in 1987 geleverd als bestelbus en is later in diens leven omgebouwd tot camper. Voorzien van 3 zitplaatsen en 2 slaapplaatsen (3e prima te realiseren). Er is voorzien in een bed / klapbank en een keukenblok met stromend water en een gasfornuis. Aan beide zijden zijn schuiframen geplaatst en er is een klein dakluik aanwezig. Er is tevens een luifel en dakdragers aanwezig.
In de cabine vinden we een stoel en 2 zitsbank. Er is een achteruitrijcamera en radio aanwezig, tevens een huishoudaccu (afgelopen juli vernieuwd). Bekleding is netjes, maar het geheel heeft natuurlijk gebruikerssporen / leeftijdssporen.
De motor start en loopt goed. In 2021 (knap 3000km geleden) werd groot onderhoud uitgevoerd, waaronder distributie / waterpomp, v-snaar, brandstofpomp en verstuiver revisie, gloeibougies enzovoorts. Ook remmerij is destijds nagelopen. De apk is geldig tot 11-07-2026 en er is onlangs een nieuwe dynamo geplaatst (zie facturen). Mocht de bus niet groot genoeg zijn is er ook nog een trekhaak aanwezig voor een aanhanger of fietsenrek.
De buitenkant van de bus kan enige liefde gebruiken. Niets dat acuut is, maar er zijn rondom diverse plekken te vinden die enige aandacht behoeven. Hier is in de prijs uiteraard rekening mee gehouden.
Leuke, eenvoudige camper met lange apk en enig cosmetisch werk. Heb je interesse? Neem dan contact op via 0615944740. Inruil is altijd bespreekbaar.

Mogelijk gemaakt door Mobilox